Servicii

Investiții: Piața imobiliară românească oferă multiple posibilități de investiții: în domeniul agrar, istorico-artistic, green tehnologic, comercial logistic. Sprijinim investitorii de la căutarea proprietăților până la stipularea contractului, în gestionarea privind sarcinile imobilelor achiziționate.
Tot mai mulți investitori care nu își au domiciliul în București sau în România decid să cumpere având în continuare nevoie de profesioniști care să le administreze proprietățile.

BCM Real Estate va furniza consultanță atât pe durata etapelor de achiziție/ vânzare cât și post achiziție/ vânzare.

  • Vânzare: Ne asumăm sarcinile de reprezentanță imobiliară pentru a ne ocupa cel mai bine de vânzarea imobilelor dumneavoastră.
  • Achiziție: Ne asumăm sarcini de reprezentanță imobiliară pentru a ne ocupa să găsim imobilul cu toate caracteristicile solicitate de dumneavoastră.
  • Închiriere: Închiriem și gestionăm imobilele dumneavoastră creând valoare din proprietăți.
  • Asistență credite: Furnizăm consultanță în materie de credite pentru achiziții imobiliare direct la sediu.
  • Asistență notarială: Convenție cu Birourile notariale.
  • Construcții: Colaborare cu firmele de construcții locale pentru construire/reabilitare
  • Investiții: BODERA REAL ESTATE se prezinta ca partenerul Vostru pentru Ivestiti imobiliare in Bucuresti si Romania.
    Va consiliem in procesul de alegere, de administrare, si de stabilire a unei strategii adecvate pentru obiectivul comun de a crea valoare in timp.

Unde suntem:
Birourile noastre se află în Piața Amzei, o zonă centrală poziționată în centrul Bucureștiului la intersecția dintre Piața Romană și Piața Universității și între cele două artere principale istorico- comerciale, Splendida Calea Victoriei și Bulevardul General Magheru foarte circulat

Compare listings

Karşılaştırmak